Het Behouden Huys: ja, gezellig!

Het Behouden Huys: ja, gezellig!

Welkom bij Het Behouden Huys, een gezellig café in het hart van Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een drukke dag op het werk, of gewoon wilt genieten van een drankje met vrienden, ons café biedt de perfecte sfeer om te ontspannen en te genieten.

Onze Geschiedenis

Ons café is vernoemd naar het Behouden Huys, de schuilplaats van de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz op Nova Zembla in 1596. Het café is opgericht in 1978 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplaats voor zowel toeristen als lokale bewoners.

Onze Sfeer

Onze sfeer is warm en uitnodigend, met een gezellige inrichting en een ontspannen sfeer. We hebben zowel binnen als buiten zitplaatsen, zodat je kunt genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving van ons café.

Onze Drankjes

Onze drankjes zijn van topkwaliteit en we bieden een breed scala aan bieren, wijnen en sterke dranken. Onze barkeepers zijn experts in het maken van cocktails en we hebben een uitgebreide selectie van zowel klassieke als creatieve drankjes.

Onze Eten

We serveren ook eten en hebben een gevarieerd menu met klassieke gerechten en lokale specialiteiten. Onze keuken is open tot laat in de avond, zodat je op elk moment van de dag bij ons kunt eten.

FAQ’s

1. Wat zijn de openingstijden van Het Behouden Huys?

Ons café is elke dag geopend van 10.00 uur tot 02.00 uur.

2. Biedt Het Behouden Huys vegetarische opties?

Ja, we hebben verschillende vegetarische opties op ons menu.

Lees ook:   Industriële Revolutie - Samenvatting, oorzaken en betekenis

3. Heeft Het Behouden Huys een buitenruimte?

Ja, we hebben een terras buiten waar je kunt genieten van het mooie weer.

4. Kan ik een tafel reserveren bij Het Behouden Huys?

Ja, we accepteren reserveringen voor groepen van 6 personen of meer.

5. Welke betaalmethoden accepteert Het Behouden Huys?

We accepteren contant geld en alle belangrijke creditcards.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een gezellig café in het hart van Amsterdam, dan is Het Behouden Huys de perfecte keuze. Onze warme sfeer, heerlijke drankjes en smakelijke gerechten maken ons de ideale plek om te ontspannen en te genieten met vrienden en familie.

Kom vandaag nog langs bij Het Behouden Huys en ontdek wat wij te bieden hebben!