Henk Schiffmacher zet week lang Rembrandt-tattoos

Henk Schiffmacher zet week lang Rembrandt-tattoos

Henk Schiffmacher, een van de bekendste tattoo-artiesten van Nederland, heeft aangekondigd dat hij een week lang Rembrandt-tattoos gaat zetten. Dit ter ere van de verjaardag van de beroemde schilder, die op 15 juli 1606 werd geboren.

Wie is Henk Schiffmacher?

Henk Schiffmacher is een bekende tattoo-artiest uit Amsterdam. Hij begon zijn carrière in de jaren zeventig en heeft sindsdien talloze tatoeages gezet bij beroemdheden en gewone mensen. Hij staat bekend om zijn gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen.

Waarom Rembrandt-tattoos?

Henk Schiffmacher is al zijn hele leven geïnteresseerd in kunst, en dan met name in de Nederlandse Gouden Eeuw. Hij vindt het dan ook een eer om ter ere van Rembrandt, een van de grootste Nederlandse schilders aller tijden, tattoos te zetten.

Wat voor tattoos zullen er gezet worden?

Henk Schiffmacher heeft nog niet bekendgemaakt wat voor ontwerpen hij precies gaat zetten. Wel heeft hij aangegeven dat het allemaal tattoos zullen zijn die geïnspireerd zijn op het werk van Rembrandt. Het kan dus gaan om portretten, landschappen, stillevens en nog veel meer.

Waar en wanneer worden de tattoos gezet?

De tattoos zullen gezet worden van 12 tot en met 16 juli in de Amsterdamse tattoo-shop Schiffmacher & Veldhoen. Wie een Rembrandt-tattoo wil, moet er snel bij zijn, want er is veel interesse en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kan ik ook een Rembrandt-tattoo laten zetten?

Ja, dat kan. Wie een Rembrandt-tattoo wil, kan contact opnemen met Schiffmacher & Veldhoen om een afspraak te maken. Houd er wel rekening mee dat er veel interesse is en dat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is.

Lees ook:   Francis Bacon (1561-1626) – Wetenschapper, filosoof en schrijver

Conclusie

Henk Schiffmacher gaat een week lang Rembrandt-tattoos zetten in zijn tattoo-shop in Amsterdam, ter ere van de verjaardag van de beroemde schilder. Wie een Rembrandt-tattoo wil, kan contact opnemen met Schiffmacher & Veldhoen om een afspraak te maken.

FAQs

1. Wat kost een Rembrandt-tattoo?

De prijs van een Rembrandt-tattoo hangt af van het ontwerp en de grootte van de tattoo. Neem contact op met Schiffmacher & Veldhoen voor meer informatie.

2. Hoe lang duurt het om een Rembrandt-tattoo te zetten?

De tijd die het kost om een Rembrandt-tattoo te zetten, hangt af van het ontwerp en de grootte van de tattoo. Houd er rekening mee dat het zetten van een tattoo altijd een precies en zorgvuldig werk is.

3. Kan ik zelf een ontwerp aanleveren voor mijn Rembrandt-tattoo?

Ja, dat kan. Bespreek je wensen en ideeën met Henk Schiffmacher en hij zal samen met jou tot een mooi ontwerp komen.

4. Hoe maak ik een afspraak voor een Rembrandt-tattoo?

Je kunt contact opnemen met Schiffmacher & Veldhoen om een afspraak te maken. Houd er rekening mee dat er veel interesse is en dat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is.

5. Kan ik ook een Rembrandt-tattoo laten zetten op een andere locatie dan Amsterdam?

Nee, op dit moment worden de Rembrandt-tattoos alleen gezet in de tattoo-shop Schiffmacher & Veldhoen in Amsterdam.